fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Vă oferim pachete complete de circuite medicale

Suntem încântați să vă oferim nu doar tratamentul stomatologic de cea mai înaltă calitate, ci un întreg pachet de circuit medical, care include asistența noastră în fiecare etapă a actului medical, alături de o experiență cazare premium, menită să transforme perioada de tratament într-un moment de relaxare și răsfăț autentic.

Încredințați-ne grijile voastre, bucurați-vă de un sejur relaxant și lăsați-ne să vă întâmpinăm cu zâmbetul pe buze!

MedTravel Romania- Obțineți acces la cea mai bună îngrijire medicală din România!


Suntem aici pentru a facilita accesul dumneavoastră la cele mai bune servicii medicale, confort și suport pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră medicale.

Noi înțelegem că parcursul către recuperare și îngrijire medicală poate fi uneori dificil și stresant. De aceea, am creat un mediu în care toate aspectele sunt gestionate cu grijă și profesionalism, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe recuperare.

Echipa noastră este dedicată să faciliteze comunicarea și colaborarea între medici, asiguratori, unități de cazare și dumneavoastră, clienții noștri prețioși. Colaborăm strâns cu o rețea selectată de medici de top, clinici și spitale, pentru a vă asigura accesul la cele mai bune tratamente și proceduri medicale disponibile.

De ce să alegeți turismul medical?

 • Costurile mai scăzute: În unele țări, costurile tratamentelor medicale sau chirurgicale pot fi semnificativ mai mici decât în țările de origine ale pacienților. Acest lucru poate fi din cauza diferențelor în costurile forței de muncă, asigurărilor de sănătate sau reglementărilor guvernamentale. Prin urmare, pacienții pot economisi bani semnificativ prin călătoria pentru tratament în alte țări.
 • Acces la servicii medicale de calitate: Anumite destinații de turism medical sunt recunoscute pentru calitatea superioară a îngrijirii medicale și pentru oferirea tratamentelor avansate sau specializate care pot fi mai puțin disponibile în țările de origine ale pacienților. Aceasta poate include tehnologii medicale de vârf, proceduri inovatoare sau echipamente medicale de ultimă generație.
 • Timpul de așteptare mai scurt: În multe țări, timpul de așteptare pentru proceduri medicale non-urgente poate fi lung, iar unele proceduri pot fi amânate sau chiar neaccesibile din cauza listelor de așteptare. Prin călătoria în alte țări pentru tratament, pacienții pot evita aceste liste de așteptare și pot primi îngrijirea de care au nevoie mai rapid.
 • Confidențialitatea și discreția: Pentru anumite proceduri medicale sensibile sau estetice, pacienții pot căuta tratament în afara țării lor de origine pentru a păstra confidențialitatea și discreția. Alegerea unei destinații de turism medical poate oferi pacienților un grad mai mare de anonimat.
 • Oportunități de călătorie și relaxare: Pentru pacienții care călătoresc pentru tratament medical, există adesea oportunități de a explora o altă țară și de a profita de activitățile de recreere sau de turism pe care le oferă destinația respectivă. Aceasta poate face experiența mai plăcută și poate contribui la recuperarea și bunăstarea pacientului.

Vă sprijinim pe parcursul procesului de călătorie medicală prin livrarea la cerere:

 • acces la medici și clinici private, cu un timp de așteptare minim
 • servicii de călătorie și transfer, la tarife preferențiale
 • servicii hoteliere, cu acces la o rețea de operatori locali și naționali de renume
 • servicii de traducere
 • acces la asigurarea medicală
 • asistența unei echipe multidisciplinare în fiecare etapă a călătoriei medicale

Pentru a vă putea oferi suportul nostru în întreg parcursul de planificare a călătoriei medicale, vă invităm să consultați pagina noastră medtravelromania.com.

I3 Apart Boutique – O Destinație de Confort pentru Zâmbete Strălucitoare!

Situat în Bacău, I3 Boutique Apart oferă o grădină și o terasă. Proprietatea are o curte interioară și vedere la stradă liniștită și se află la mai puțin de 1 km de gara din Bacău. Această proprietate oferă camere de familie și o zonă de picnic.

Toate unitățile au aer condiționat și TV cu ecran plat. Toate unitățile au ceainic, baie privată și WiFi gratuit, iar unele camere au balcon, iar unele au vedere la grădină. La pensiune, toate unitățile includ lenjerie de pat și prosoape.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Bacău, situat la 4 km de pensiune.

Ideal pentru pauze de weekend, langa centre de afaceri importante din Bacau sau chiar potrivit pentru escapade medicale, fiind situat in perfecta proximitate fata de importante hub-uri stomatologice.

Combinația dintre facilități moderne și farmecul tradițional asigură că șederea dumneavoastră la noi este atât indulgentă, cât și relaxantă. Cufundați-vă în așternutul moale și lăsați stresul din lumea exterioară să se topească în timp ce vă bucurați de liniștea propriei dumneavoastră retrageri private.

Eleganță autentică, primire călduroasă – unde confortul se întâlnește cu ospitalitatea! Ne găsiți și pe www.instagram.com/i3boutiquebacau.

Te așteptăm în vizită

Strada Nicolae Titulescu 35, Bacău 600267, România

Program

Luni – Vineri 8:00-12:00, 14:00-17:00