fbpx

Angajăm Tehnician Dentar în Bacău

Suntem în căutarea unui coleg/colegă pentru postul de Tehnician dentar în cadrul Clinicii de Implantologie Rapidă Dr. Cristian Iovan din Bacău.
Alătură-te unei clinici specializate în implantologie rapidă, cu peste 20 de ani experiență în domeniu, unde performanța este recunoscută și remunerată!
Dacă ești o persoană atentă la detalii, orientată către rezultate și cu bune abilități de coordonare, dacă îți place lucrul în echipă dar și provocările unei cariere de succes, vino să ne cunoaștem! Te așteptăm în echipa noastră!

Programul de lucru este de 5 ore pe zi.

RESPONSABILITĂȚI:
Efectuează toată gama de lucrări protetice;
Comunică cu doctorul stomatolog pe toată durata tratamentului protetic;
Respectă standardele de calitate a lucrărilor și protocoalele de siguranță și sănătate;
Coordonează programul de producție și respectă termenul limita pentru fiecare lucrare.

CERINȚE:
Studii superioare de profil (Tehnica Dentară);
Minim trei ani experienta pe o pozitie similară (dintre care minim 1 an experienta în ceramică dentară – foarte important);
Abilitati/cunoștinte CAD/CAM;
Seriozitate, punctualitate, responsabilitate, integritate, pasionat de stomatologia digitala, abilitati de comunicare si relationare, spirit de echipa, prezenta agreabila, deschisa.

BENEFICII:
Oferim colaborare pe bază de contract individual de muncă, programul de lucru este de 5 ore pe zi;
Venituri extrem de motivante;
Posibilitatea dezvoltării unei cariere pe termen lung;

Pentru mai multe detalii ne poți suna la 0741592000 sau ne poți trimite CV-ul la dr.cristianiovan@gmail.com și te vom contacta noi. Interviurile vor avea loc după-amiaza, la sediul clinicii din Bacău, Strada Nicolae Titulescu Nr. 35.

Programări la 0741592000