fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Sudură Intraorală a Implanturilor dentare, disponibilă acum și în Bacău

Vă prezentăm astăzi un caz de Sudură Intraorală a Implanturilor dentare, procedeu pe care îl realizăm în Bacău, la clinica noastră de implantologie. Acest procedeu se referă concret la o sudare electrică realizată efectiv în gură, foarte sigură, scopul fiind de a solidariza și pune în siguranță implanturile.

Procedura a fost inventată în Italia de profesorul Silvano U. Tramonte, unde este utilizată de mai bine de 20 de ani. Sudură Intraorală a Implanturilor dentare este recomandată în special când pacientul dorește o lucrare cu implanturi de azi pe mâine sau chiar în aceeași zi, și vorbim de un număr mai mare de implanturi dentare.

De menționat că în cazul în care se realizează sudura intraorală a implanturilor se va face și o lucrare dentară provizorie de lungă durată, 6-8 luni.

Mai jos aparatul dedicat acestui procedeu și diploma eliberată de Ministerul Educației naționale din România pentru cursurile de protezare imediată pe implanturi solidarizate intra oral.

Vedeți aici cum a fost la cursuri.

 

Aveți nevoie de implanturi dentare și nu vreți să așteptați 6 luni? Pentru informații despre implanturile rapide sunați la  0741.592.000, împreună vom alege cea mai bună soluție pentru zîmbetul vostru. Ne găsiți și pe Facebook sau Instagram.

Recomandă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.