fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Dr. Cristian Iovan și Dr. Ioanid Iovan: Specialiști în Implantologie Strategică Cortico-bazală

În lumea stomatologiei, excelența și inovația sunt esențiale pentru a oferi pacienților cele mai bune tratamente și soluții. Suntem mândri să anunțăm că Dr. Cristian Iovan și Dr. Ioanid Iovan au primit recent diplomele de Specialiști Universitari în Implantologie Strategică Cortico-bazală de la renumita Universitate Europeană Miguel Cervantes. Această realizare subliniază angajamentul lor continuu pentru excelență și inovație în stomatologie.

Implantologia strategică cortico-bazală este o tehnică avansată care utilizează structurile osoase corticale pentru fixarea implanturilor dentare. Aceasta permite plasarea implanturilor chiar și în cazul pacienților cu pierderi osoase semnificative și oferă avantajul încărcării imediate, permițând pacienților să obțină dinți ficși într-un timp foarte scurt.

Pentru pacienți, calificarea recent obținută de Dr. Ioanid și Dr. Cristian înseamnă acces la tratamente de ultimă generație. Pacienții care anterior erau considerați neeligibili pentru implanturi tradiționale pot acum beneficia de soluții inovatoare care le redau funcționalitatea și estetica zâmbetului.

Obținerea titlului de Specialiști Universitari în Implantologie Strategică Cortico-bazală este o realizare impresionantă și bine meritată. Aceasta nu doar că subliniază excelența lor profesională, dar și angajamentul lor de a oferi cele mai bune soluții și tratamente pacienților. Cu această nouă calificare, ei sunt pregătiți să abordeze chiar și cele mai complexe cazuri de implantologie, oferind rezultate remarcabile și satisfacție deplină pacienților lor.

Educația continuă și susținută este sursa evoluției, iar noi suntem parte din ea! 🤝🏻

📞 Pentru programări și consultații, nu ezita să ne contactezi la numărul nostru de telefon 📲 0741.592.000 sau trimite un mesaj privat și revino la zâmbetul tău obișnuit! 😁💖✨

Recomandă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.