fbpx

Servicii

Implanturi dentare in Bacau

Implantul este folosit pentru a substitui lipsa unei radacini astfel incat reconstiutuirea coronara a dintelui pierdut sa poata avea suport. Acesta mai poate fi folosit si ca suport pentru o punte din portelan in cazul edentatiei, astfel incat sa se evite protezarea, mai ales cand este vorba de un pacient tanar.

Lucrările de implant cu încărcare rapidă se pot realiza în 30 de ore: extracții, implanturi, probă de lucrare și lucrare definitiv cimentată în gură. De azi pe mâine!

Stomatologie

Consultația stomatologica presupune evaluarea statusului cavitătii orale, cu ajutorul acesteia stabilindu-se un diagnostic și un plan de tratament corect. Este recomandat a fi facută cel puțin o data la 6 luni.

Radiologie

Radiografiile dentare sunt necesare pentru stabilirea unui diagnostic dentar complet și corect.

Albirea dentară a dinților în Bacău

Nou în Bacău, echipa noastră vă oferă acum și serviciul de albire dentară a dinților, folosind sistemul german WHITEsmile Light Whitening AC.

Sistemul WHITEsmile Light Whitening AC este o metodă revoluţionară de albire a dinţilor. Este sigură, eficientă şi foarte rapidă! În doar o sesiune dinţii dumneavoastră vor deveni cu mult mai albi. WHITEsmile Light Whitening AC este ideal pentru toţi cei care vor rezultate imediate. Este o alegere perfectă pentru oamenii ocupaţi!

2 thoughts on “Servicii”

  • Buna ma numesc Nicoleta si stau in londra am ai eu o problema cred k am parandontoza ce sa fc pina vin in tara deja mi se misca 2 dinti va rog sa ìmi ziceti k imi e foarte frica multumesc

    • Bună ziua. Cel mai bine e să mă sunați la la 0748.245.339, 0741.592.000 pentru detalii, ca să putem alege împreună cea mai bună soluție pentru dvs. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Programări la 0741592000