fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Radiografii dentare 3D în Bacău, cu noul computer tomograf CBCT Vatech Samsung

Începând de azi, clinica de implantologie Dr. Cristian Iovan realizează radiografii dentare cu noul computer tomograf CBCT Vatech Samsung, proaspăt achiziționat. Acest computer tomograf ne permite să “vedem“ în interiorul osului în 3D, oferind o predictibilitate mai bună în inserarea implanturilor dentare rapide și rezultate mai bune pentru pacienții noștri.

Anunțam pe aceasta cale toți pacienții noștri că sunt invitați la un control 3D gratuit, cu programare în prealabil la 0741592000. Vă așteptăm!

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic (CBCT) este o tehnologie de ultimă generaţie în domeniul imagisticii ce permite vizualizarea în plan tridimensional a zonelor scanate.

Folosind un fascicul conic de raze X, scanerul CBCT are nevoie de o unică rotaţie în jurul pacientului pentru a prelua sute de imagini ale zonei de interes, acestea fiind apoi reconstruite cu ajutorul unui software de imagistică, în vederea obţinerii modelului virtual 3D al pacientului.

Întreaga procedură este de foarte scurtă durată, iar gradul de expunere la radiaţii în cazul unei tomografii computerizate realizate cu CBCT este foarte scăzut în comparaţie cu tomografiile clasice.

Pentru acest pacient am realizat 8 implanturi dentare rapide în 25 de minute, iar la final am făcut și o radiografie 3D .

Recomandă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.