fbpx

Prețurile implantelor dentare în Bacău

Mulți pacienți din Bacău, atunci când mă sună sau vin la prima consultație pentru realizarea unui implant dentar, vor să știe cât mai rapid prețul. Deși cererea lor e perfect logică, nu e chiar așa de ușor de comunicat din prima costul serviciilor. Întâi trebuie realizată o radiografie, discut cu pacientul pentru a afla istoricul său, stabilim împreună ce fel de implant își dorește, din ce material, dacă este posibil implantul și așa mai departe.

implant-dentar-bacau

Pentru că asta e realitatea, costurile realizării unui implant dentar diferă de la pacient la pacient, în funcție de tipul de implant dorit. Important este să știți că încercăm mereu să alegem cea mai bună soluție pentru client, atât din punct de vedere al calității cât și al prețului. Pot să vă dau un preț orientativ de 400 de euro pe rădăcină, dar cel mai bine e să veniți la cabinet. Și mare atenție cu implanturile dentare ieftine, un preț mic poate ascunde multe complicații pe viitor.

Sunați acum la 0748.245.339 pentru o consultație în ‪Bacau‬! Prețul este de 150 lei, în care includem și radiografia dentară. Împreună vom alege cea mai bună soluție pentru ca voi să zâmbiți din nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Programări la 0741592000