fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Transformarea Zâmbetului cu Implanturi Dentare – Pacient cu 21 de implanturi

În doar câteva zile, pacientul nostru a experimentat o transformare dentară majoră, beneficiind de progresele stomatologiei. Într-o singură ședință, echipa noastră a realizat 10 extracții dentare, urmate de inserarea a 21 de implanturi – 9 în partea inferioară și 12 în partea superioară a cavității bucale. Această abordare intensivă a permis finalizarea intervențiilor necesare într-un timp record, adaptată nevoilor urgente ale pacientului, care nu a avut multe zile de stat în țară.

După doar 8 zile, pacientul a primit lucrările definitive din ceramică, cimentate permanent. Aceasta nu numai că a redat funcționalitatea completă a danturii, dar a și îmbunătățit estetic zâmbetul, oferindu-i pacientului o mai mare încredere în sine.

Datorită acestei proceduri rapide și eficiente, pacientul a putut să se întoarcă fără probleme la locul de muncă, unde suntem convinși că toți colegii lui au avut o mare surpriză. Transformarea rapidă și profesională a zâmbetului său subliniază beneficiile majore ale implanturilor dentare – nu doar din punct de vedere estetic și funcțional, ci și al sănătății mentale și emoționale.

Ne poți suna și tu la 0741.592.000 sau ne poți contacta printr-un mesaj privat pe Facebook pentru a face o programare. Împreună vom alege cea mai bună soluție pentru ca tu să zâmbești din nou.

Recomandă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.