fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Implanturile dentare – cui sunt recomandate

Deși este o pagină dedicată pentru implanturi dentare in Bacau, trebuie să mai fac câteva precizări, deoarece multă lume încă nu face diferența între implantul dentar și punțile dentare.

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este o piesa din titan pur, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa.
Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata.
Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

Recomandă:

6 comentarii

  1. Bună ziua ași vrea sa va întreb dak se poate cât timp durează pentru a îndrepta 2 dinții ,și de pus o masea .?lucrării pe timp de vara nu sunt în tara ași dorii sa știu mai multe sa știu la ce mă pot aștepta ….Va mulțumesc anticipat

    • Bună ziua. Durata de timp depinde de mai multe aspecte, cel mai bine e să ne dați un telefon la 0748.245.339, 0741.592.000 pentru detalii.

  2. Bună ziua .pentru incisivi superiori pătați (lipsă de minerale ,am înțeles) ce se poate face și cum se numește procedeul .Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.