Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)
Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.
Nu folositi o periuta de dinti corespunzatoare. Luati in considerare marimea gurii atunci cand achizitionati o periuta de dinti. Daca simtiti ca va chinuiti prea mult sa deschideti gura pentru ca periuta sa incapa, aceasta este probabil, prea mare.
Nu va periati dintii suficient de des sau durata periajului este redusa. Se recomanda periajul usor al dintilor de cel putin doua ori pe zi. De 3 ori este cel mai bine. Daca timpul intre periaje este prea mare, se construieste placa bacteriana, crescand astfel riscul de inflamare a gingiei si pot sa apara alte probleme.
Periajul ar trebui sa dureze cel putin doua minute (3 minute este cel mai bine). Majoritatea nu respecta acest timp de periaj. Impartiti gura in patru cadrane si acordati minim 30 de secunde fiecarui cadran.
Nu curatati suprafata interioara a dintilor. Cei mai multi dintre oameni uita sa spele suprafata interioara a dintilor. Placa se poate depune oriunde.
Nu va spalati cu apa periuta de dinti. Bacteriile se pot dezvolta pe o periuta de dinti insuficient clatita. Posibil ca data urmatoare cand va veti spala pe dinti, sa introduceti in gura vechile bacterii.
Nu uscati periuta de dinti. Daca aveti o periuta de dinti care este mereu umeda, in aceasta se vor afla tot timpul bacterii. Pentru a evita acest lucru scuturati bine periuta si acoperit-o cu un capac care sa permita aerului sa patrunda in zona perilor.
Nu schimbati suficient de des periuta de dinti. Se recomandă schimbarea periuței de dinti la fiecare trei sau patru luni sau chiar mai devreme daca perii acesteia sunt uzati. Atunci cand perii isi pierd flexibilitatea normala si incep sa se uzeze sau sa se rupa, schimbati periuta de dinti.