fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Despre noi

Suntem pasionați de implanturi și ne plac zâmbetele

Povestea noastră


Stomatologul Ioan Cristian Iovan, împreună cu echipa sa, a pus bazele unui sistem de implantologie dentară rapidă, un sistem ultraperformant în Bacău și nu numai, cu beneficii net superioare pentru pacient. Folosește cea mai avansată și modernă soluție de înlocuire a dinților care lipsesc. Fire de artist, a făcut din profesia de stomatolog, care înseamnă și multa migală, o adevărată artă.

A debutat în profesie în 1996, cu stomatologia clasică. În 2002 a pornit primul laborator privat de radiologie dentară din Bacău, printre cele mai moderne din Moldova. După aceea a fost deschis și cabinetul de medicină dentară alături de laborator, pentru a oferi un pachet complet pacienților.

Datorită cunoștințelor acumulate în urma unor cursuri de specializare în implantologie în Germania, cu profesorul Fabritius Thomas, din orasul Traunreut, situat in Bavaria Superioara, și-a schimbat total reperele și a ajuns să ofere cele mai performante servicii de implantologie din Bacău.

În prezent Dr. Cristian Iovan și echipa sa oferă în cadrul clinicii de implantologie din Bacău său servicii complete de stomatologie, radiologie și implantologie.

Misiunea și viziunea noastră


Misiunea noastră este să îmbunătățim calitatea vieții pacienților, prin practici stomatologice rapide și sigure. Viziunea noastră este să schimbăm viața pacienților în bine, ajutându-i să zâmbească.

Te așteptăm în vizită

Strada Nicolae Titulescu 35, Bacău 600267, România

Program

Luni – Vineri 8:00-12:00, 14:00-17:00