fbpx

Despre

Stomatologul Ioan Cristian Iovan a pus bazele unui sistem de implantologie dentară rapidă, un sistem ultraperformant în Bacău și nu numai, cu beneficii net superioare pentru pacient. Folosește cea mai avansată și modernă soluție de înlocuire a dinților care lipsesc. Fire de artist, a făcut din profesia de stomatolog, care înseamnă și multa migală, o adevărată artă.

Lucrările de implant cu încărcare rapidă se pot realiza în 30 de ore: extracții, implanturi, probă de lucrare și lucrare definitiv cimentată în gură. De azi pe mâine!

A debutat în profesie în 1996, cu stomatologia clasică. În 2002 a pornit primul laborator privat de radiologie dentară din Bacău, printre cele mai moderne din Moldova. După aceea a fost deschis și cabinetul de medicină dentară în Policlinica Stomatologică, alături de laborator, pentru a oferi un pachet complet pacienților.

Datorită cunoștințelor acumulate în urma unor cursuri de specializare în implantologie în Germania, cu profesorul Fabritius Thomas, din orasul Traunreut, situat in Bavaria Superioara, și-a schimbat total reperele și a ajuns să ofere cele mai performante servicii de implantologie din Bacău.

În prezent Dr. Cristian Iovan oferă în cadrul cabinetului său servicii complete de stomatologie, radiologie și implantologie.

Programări la 0741592000