fbpx

Servicii complete de stomatologie în Bacău

Bine v-am găsit. Sunt doctorul stomatolog Cristian Iovan și ofer servicii complete de stomatologie în Bacău – 0748.245.339! Cele mai recente lucrări le puteți vedea aici.

Ați venit la locul potrivit pentru a discuta despre zâmbetul vostru. Lucrez în domeniu din 1996, și în cadrul cabinetului ofer servicii complete de implantologie, stomatologie cât și radiologie dentară, laboratorul de radiologie fiind printre cele mai moderne din Moldova.Puteți vedea mai multe imagini în Galeria foto.

Datorită cunoștințelor acumulate în urma unor cursuri de specializare în implantologie în Germania am ajuns să ofer cele mai performante servicii de implantologie din Bacău, inclusiv implanturi cu încărcare imediată ce se pot realiza în 30 de ore, despre care puteți citi mai multe pe pagina Implanturi dentare în Bacău.

Consider că profesia de medic stomatolog, care înseamnă și multa migală, este o adevărată artă.

Mă puteți contacta chiar acum sunând la 0748.245.339 sau trimitând un email la dr.cristianiovan@gmail.com, iar la cabinet vă aștept de luni până vineri, pe Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacau. (lângă sediul EON). Harta e disponibilă pe pagina Contact.

Să nu uit, putem vorbi și pe WhatsApp: 0748245339!

10 thoughts on “Servicii complete de stomatologie în Bacău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Programări la 0741592000