fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Cum alegem un stomatolog bun?

Multe persoane postează pe forumuri și grupuri întrebări de genul acesta, recomandați-mi un stomatolog bun în Bacău? sau Știți un stomatolog bun în Bacău?

Răspunsul e puțin mai complicat, deoarece fiecare om are alte criterii când apreciază serviciile unui dentist. Unii se referă la prețurile serviciilor, să fie cât mai ieftine, alții se gândesc la calitatea lucrărilor, alții la personalitatea stomatologului, își doresc pe cineva care să le explice pas cu pas ce trebuie făcut pentru un zâmbet de nota 10.

Nu pot vorbi pentru ceilalți stomatologi din Bacău, fiecare se promovează cum știe, dar pot vorbi despre serviciile de stomatologie acordate pacienților în cabinetul meu.

stomatolog-bun-bacau

Un stomatolog bun trebuie să lucreze cu echipamente și materiale de calitate. În 2002 am pornit primul laborator privat de radiologie dentară din Bacău, printre cele mai moderne din Moldova. După aceea am deschis și cabinetul de medicină dentară în Policlinica Stomatologică, alături de laborator, pentru a oferi un pachet complet pacienților. În plus, particip mereu la cursuri de specializare în implantologie și stomatologie, în România și Germania, pentru a fi la curent cu toate noutățile. Mai multe detalii despre implanturi dentare în Bacău.

Un stomatolog bun trebuie să comunice cu pacientul, pentru ca acesta să înțeleagă ce opțiuni are și să dedică asupra lucrărilor necesare, de comun acord cu doctorul său.

Un stomatolog bun trebuie să ofere servicii la un preț corect. V-aș recomanda atunci când căutați un dentist în Bacău să nu analizați doar prețul, ci și materialele folosite, echipamentele, referințele. Eu știu că oferim servicii de calitate la prețuri competitive. Trebuie să țineți cont de faptul că un preț suspect de mic poate însemna materiale de proastă calitate, care vor genera costuri suplimentare în timp.

Un stomatolog bun trebuie să fie om, pentru că relația doctor-pacient este una bazată pe încredere reciprocă și respect.

Recomandă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.