fbpx

Adresa
Strada Nicolae Titulescu Nr. 35, Bacău. (lângă sediul EON)

Program
Luni – Vineri 08:00 – 12:00, 14:00 – 17:00.

Telefon Personalizat

Cele mai bune implanturi dentare

Mulți pacienți caută pe internet diferențele între implanturile dentare ce sunt recomandate de specialiștii în implantologie, deoarece toți ne dorim cele mai bune implanturi dentare și evident, cel mai bun preț. Adevărul este că nu există cel mai bun implant dentar punct, deoarece în funcție de fiecare pacient, sunt recomandate anumite implanturi. Important este ca pacientul să fie informat despre acestea și să înțeleagă ce variantă este cea mai bună pentru el.

Noi ne-am specializat pe implanturi dentare în Bacău cu încărcare imediată, care se pot realiza în 30 – 40 de ore: extracții, implanturi, probă de lucrare și lucrare definitiv cimentată în gură.

În acest clip vă prezint pe scurt diferențele între implanturile cu încărcare imediată, cum sunt ele clasificate și implanturile clasice, pentru ca toți pacienții să înțeleagă de ce primele pot fi realizate în termen de câteva zile.

Ne poți suna la 0741.592.000 sau ne poți contacta printr-un mesaj privat pe Facebook. Împreună vom alege cea mai bună soluție pentru ca tu să zâmbești din nou.

Recomandă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.