fbpx

Albirea dentară a dinților în Bacău

Nou în Bacău, echipa noastră vă oferă acum și serviciul de albire dentară a dinților, folosind sistemul german WHITEsmile Light Whitening AC.

Sistemul WHITEsmile Light Whitening AC este o metodă revoluţionară de albire a dinţilor. Este sigură, eficientă şi foarte rapidă! În doar o sesiune dinţii dumneavoastră vor deveni cu mult mai albi. WHITEsmile Light Whitening AC este ideal pentru toţi cei care vor rezultate imediate. Este o alegere perfectă pentru oamenii ocupaţi!

Sistemul WHITEsmile Light Whitening AC iţi poate albi dinţii într-o sesiune de doar 15 de minute. Pentru rezultate eficiente sunt recomandate 3 ședințe. Costurile încep de la 200 de lei pe ședință.

Procedura este foarte simplă. Începem prin a-ţi acoperi buzele şi gingiile, doar dinţii fiind expuşi. Apoi iţi vom aplica gelul care a fost conceput special pentru a fi folosit cu aparatul WHITEsmile Light Whitening AC şi gelul lucrează împreună pentru a penetra dinţii tăi, înlăturând petele și decolorarea, astfel încât zâmbetul tău să strălucească pentru o perioadă îndelungată de timp.

Albirea dinţilor este o procedură cosmetică foarte sigură.
Procedura de albire este eficientă pe majoritatea dinţilor decoloraţi. Pete mai accentuate, precum cele cauzate de antibiotice, sunt mai dificil de albit. Gradul de albire poate varia de la pacient la pacient, în funcţie de structura dinţilor.

Câteva precizări:
Ce este WHITEsmile Light Whitening AC?
WHITEsmile Light Whitening AC este un procedeu care elimină decolorarea.

Ce cauzează decolorarea ?
Decolorarea este influenţată de mai multe lucruri. Cele mai comune fiind: îmbătrânirea, consumul de cafea, ceai, tutun, vin roşu, etc. În timpul formării dinţilor, tratamentului cu tetraciclină şi unele antibiotice pot cauza decolorarea dinţilor.

Cine poate sa urmeze un tratament de albire a dinţilor ?
Aproape oricine! Însă, albirea s-ar putea să nu aibă acelaşi efect pentru toate persoanele. Dentistul este în măsură să vă spună dăcă sunteţi un candidat bun pentru albirea dinţilor.

Este albirea dinţilor sigură ?
Da. Cercetări şi studii clinice în domeniu indică faptul că albirea dinţilor sub stricta supraveghere a medicului dentist este sigură. De fapt, mulţi dentişti consideră că albirea este cea mai sigură metodă de cosmetizare dentară. WHITEsmile Light Whitening AC nu este recomandat copiilor cu vârste sub 16 ani, femeilor însărcinate sau celor în perioada de lactaţie.

Cât timp durează rezultatul ?
Urmând simple reguli de igienă orală, dinţii dumneavoastră vor fi mai albi decât au fost inainte, pentru mai mult timp. Vă recomandăm să folosiţi aţa dentară, să vă spălaţi pe dinţi de cel mult două ori pe zi.

Cum este controlata expunerea WHITEsmile Light Whitening AC?
Procedura WHITEsmile Light Whitening AC are nevoie ca tot ţesutul moale din şi de langă gură să fie protejat. Vom monitoriza procedura pentru a ne asigura că intregul ţesut este protejat. De asemenea, şi ochii dumneavoastră vor fi protejaţi pe toată durata procedurii.

Pacienţii care sunt sub influenţa unui tratement medicamentos, cei care sunt sensibili la lumină sau pacienţii cu melanom sunt sfătuiţi să ceară sfatul medicului curant inainte de a începe procedura de albire.

Cât timp durează tratamentul cu WHITEsmile Light Whitening AC?
Tratamentul durează 15 de minute. Totul începe cu o operaţiune de protejare, iar şedinţa propriu-zisă de albire a dinţilor durează 15 de minute. (este recomandat să vă spălaţi bine pe dinţi înainte de a începe tratamentul)

Exista efecte secundare ?
Unii pacienti pot experimenta o anumită sensibilitate pe durata tratamentului, sau după. WHITEsmile Light Whitening AC generează puţină căldură, care este de fapt şi sursa disconfortului. Câteodată, pacienţii pot experimenta furnicături minore imediat după tratament, dar este de puţină durată. Vă putem recomanda un tratament adecvat împotriva sensiblităţii.

Puteți stabili o programare pentru albirea dentară a dinților în Bacău sunând la 0741592000 sau direct pe Facebook!

Programări la 0741592000